Services


Webdesign & re-design

Wing it ontwikkelt sterke websites en Integrated E-solutions met een dynamische uitstraling en een 'out of the box'- mentaliteit. Wij focussen op visualiteit, een efficiŽnte navigatiestructuur, een optimale browsercompatibiliteit en zoekmachine optimalisatie. Geen door een designprogramma gegenereerd standaardprodukt met afleidende en flashy overanimatie, maar visueel sterke ontwerpen met inhoud vormen de kern van onze full-service aanpak.

Copywriting & Vertalingen

Bouwend op een jarenlange ervaring in de luchtvaartsector en in diverse technisch-commerciŽle omgevingen, levert Wing it u niet alleen correcte vertalingen maar ook vlot leesbare teksten in het Engels, Frans en Duits.

Logos & things

Logos en Huisstijlen zijn, net als een merk, een herkenningspunt en het zegt waar uw organisatie voor staat. Logos zijn ook kostbare contactmomenten, eerste indrukken en ze maken een essentieel deel uit van de communicatie van uw bedrijf. Wing it ontwerpt visueel eenvoudige en herkenbare logos en herwerkt of verwerkt bestaande identiteiten: Promo artikelen, badges en nametags T-shirts of embroidery van backpacks tot beachtowels. Anything goes. Uiteraard houden wij bij de keuze van onze partners-fabrikanten rekening met stricte ethische normen.

Posters & stuff

Van letterhead tot brochure, posters & flyers, digitaal en offset drukwerk. We design and deliver. Zowel informatieve, technische als commerciŽle communicatieschetsen, worden van layout tot visualisatie, professioneel uitgewerkt en ondertekend met een vlotte, meertalige pen. Voor alle mono en fullcolour projecten kunnen onze klanten genieten van een nauwe samenwerking met specialisten in kleurendrukwerk. Concreet: Eén aanspreekpunt voor uw volledig communicatieproject.